Nummer 1 in Google, wie wil dat nou niet?!

Zoekmachine-optimalisatieNaast het bouwen van mobiel vriendelijke websites zorgt Broeren Webdesign ervoor dat je website perfect vindbaar is in Google en andere zoekmachines. Door de nieuwste technologieën toe te passen en je website up-to-date te houden, word je een soort van “vrienden” met Google. Je website wordt beloond voor de moeite die je erin steekt en dit zie je terug in de zoekresultaten.

Daarnaast is het belangrijk dat je tijdens de optimalisatie aangeeft welke woorden je belangrijk vind op de website. Deze woorden laat je expres vaker terugkomen dan de rest zodat je aangeeft op welke woorden je gevonden wil woorden.

Gratis check door Broeren Webdesign?

Via het contactformulier kunt u vrijblijvend een gratis SEO (zoekmachine optimalisatie) check aanvragen door Broeren Webdesign. Er zal gekeken worden naar de dichtheid van de zoekwoorden en hoe goed je website scoort ten opzichte van je concurrent.

Er zal een advies worden uitgegeven door Broeren Webdesign over de vindbaarheid van je website en hoe dit mogelijk verbeterd kan worden.