Het gezicht achter Broeren Webdesign

Mijn naam is Mark Broeren en ik ben sinds 2010 trotse eigenaar van Broeren Webdesign. Het is begonnen met een website die van de grond af aan getypt moest worden, later werden hier allerlei functies aan toegevoegd. Ik kwam erachter dat alleen het bouwen van een website niet genoeg was. “De website moet beheersbaar zijn voor klanten”. Iedere website die gemaakt wordt, is tegenwoordig voorzien van een achterliggend systeem genaamd WordPress. Met dit systeem kunnen klanten inloggen op hun website en tot in detail de content aanpassen naar eigen wens. 

Vandaag de dag ben ik bijna dagelijks bezig met het bouwen van websites en houd mij daarbij ook vooral bezig met de vindbaarheid van een website. Wanneer een website gelanceerd wordt, is het natuurlijk ook de bedoeling dat de site goed vindbaar is in zoekmachines. Met ‘zoekmachine optimalisatie‘ bereik je veel potentiële klanten.

Naast het bouwen van websites heb ik een passie voor fotografie. Op het juiste moment, met de juiste belichting, met het juiste beeld in de afbeelding krijgen is waar ik mij dan vooral op stort. De combinatie van fotografie en webdesign is geweldig. Hiermee krijg je ontzettend mooie foto’s op de website, waardoor het in zijn geheel perfect op elkaar aansluit.