Automatisering & webapplicaties

Naast het bouwen van websites houdt Broeren Webdesign zich ook bezig met automatiseringen & webapplicaties.

Door het automatiseren van je bedrijfsprocessen hou je meer tijd over voor je eigen business. Een aantal voorbeelden van deze automatiseringen kun je hieronder vinden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het automatisch inladen van je voorraad of een koppeling met je boekhoudsysteem. Broeren Webdesign ondersteund een tal van systemen waardoor we flexibel zijn en bijna alle formats aankunnen! Daarnaast hebben we diverse samenwerkingen met andere bedrijven waardoor dat bijvoorbeeld een koppeling snel kan worden gerealiseerd.

35+

Succesvolle koppelingen

5/5

Score Google reviews

 

Machinetrack

Machinetrack is een marktplaats voor tweedehands machines. Het portaal van machinetrack fungeert als een spin in het web en zorgt ervoor dat jij maar één keer je machine hoeft te plaatsen. Zodra je je machine in machinetrack hebt geplaatst, wordt deze automatisch geplaatst bij meer dan 50 aangesloten platformen zoals o.a. Marktplaats, Speurders, Mascus en tal aan nationale en internationale marktplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om uw Machinetrack voorraad naar je eigen website te linken. De link wordt gerealiseerd met een XML koppeling. Deze koppeling zorgt ervoor dat je real-time je voorraad hebt gesynchroniseerd met je eigen website. Daarnaast zal de verkoop van je machine ook via je eigen webshop lopen, zonder dat er andere partijen tussen zitten. Hieronder een aantal afbeeldingen van een uitgewerkte case.

 

Doorlinkenvoorraad (Hexon)

Doorlinkenvoorraad is een veel gebruikt systeem voor autobedrijven. Dit systeem zorgt voor de koppeling tussen het voorraadportaal van het autobedrijf en de website. Doorlinkenvoorraad komt met een SOAP/Rest of XML koppeling waardoor het mogelijk is om de voorraad te synchroniseren met o.a. je eigen website. Door het realiseren van de koppeling hoeft de voorraad alleen in je eigen voorraadportaal te worden beheert en zal automatisch worden doorgeschreven naar de website. Daarnaast bespaart deze oplossing ontzettend veel tijd en heb je minder kans op fouten doordat je het maar op één plek hoeft te beheren… Inmiddels hebben we deze oplossing voor diverse autobedrijven mogen realiseren. Het mooiste aan deze projecten vind ik dat je echt iemand helpt met zijn business en kan meedenken hoe het efficiënter kan!

 
 

OFFERTE AANVRAGEN

BINNEN 24 UUR
EEN OFFERTE OP MAAT