Een professionele website laten bouwen?

Een professionele WordPress website laten bouwen of laten beheren? Dan ben je bij Broeren Webdesign aan het juiste adres. We hebben de juiste kennis in huis! Je kunt een volledig nieuwe website door ons laten bouwen of door ons laten overnemen zodat wij hem in beheer nemen. Bij Broeren Webdesign kan je het volgende verwachten:

  • Een op maat gemaakte, gebruikersvriendelijke website die bij je bedrijf past
  • Vakkundig en professionele samenwerking
  • 100% tevredenheid-garantie
50+

Tevreden klanten

5/5

Score Google reviews

 

Wat we voor je doen

Bij Broeren Webdesign geloven we dat een professionele website de sleutel is tot online succes voor elk bedrijf. Daarom bieden wij op maat gemaakte webdesign-oplossingen aan die aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van onze klanten.

Onze ervaren webdesigners werken nauw samen met u om te begrijpen wat je bedrijf nodig heeft om te groeien. Wij ontwerpen en ontwikkelen een website die niet alleen mooi is, maar ook gericht is op conversie en gebruiksvriendelijkheid.

Wij gebruiken de nieuwste technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat je website snel laadt, op elk apparaat goed wordt weergegeven en bezoekers aanzet tot actie. Onze websites zijn ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw bedrijf een hogere ranking krijgt en beter gevonden wordt door je doelgroep.

Bij Broeren Webdesign staan klanttevredenheid en resultaat voorop. Wij zijn toegewijd aan het bouwen van professionele websites die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van je online doelen.

 

 

Onze werkwijze in beeld

Onze werkwijze is waarschijnlijk niet uniek, maar voor ons uitermate effectief!

Door het toepassen van deze efficiënte werkwijze zijn wij in staat om een nieuwe website super snel op te leveren. De meeste websites worden zelfs binnen drie weken opgeleverd! 

Een goede samenwerking staat hierin centraal! 

Design Proces

 
 
1Kennis maken
Samenwerking staat op nummer 1. Tijdens de kennismaking worden de wensen besproken en leren we elkaar kennen. Zo kunnen we de website aansluiten op je wensen
2Schets
Zodra de wensen zijn afgestemd wordt er een schets gemaakt. Deze schets zal een voorbeeld zijn van hoe de website er mogelijk uit kan komen te zien. Uiteraard wordt deze afgestemd zodat het precies wordt zoals jij wilt!
3Website concept
De schets zal hierin worden omgebouwd naar een werkend model. Je kunt tijdens de bouw van de website ook inloggen in een voor jouw ingericht portaal zodat je de voortgang kunt bekijken.
4Afronden
In deze fase worden de puntjes op de i (ï) gezet en wordt de site volledig afgestemd op jouw wensen.
5Oplevering
Het mooiste moment. De site wordt naar wens opgeleverd en er zal worden gesproken over een samenwerking.
 
 

OFFERTE AANVRAGEN

BINNEN 24 UUR
EEN OFFERTE OP MAAT