Een professionele webshop laten bouwen?

Een professionele WordPress webshop laten bouwen of laten beheren? Dan ben je bij Broeren Webdesign aan het juiste adres. We hebben de juiste kennis in huis! Je kunt een volledig nieuwe webshop door ons laten bouwen of door ons laten overnemen zodat wij hem in beheer nemen. Bij Broeren Webdesign kan je het volgende verwachten:

  • Een op maat gemaakte, gebruikersvriendelijke webshop die bij je bedrijf past
  • Vakkundig en professionele samenwerking
  • 100% tevredenheid-garantie
50+

Tevreden klanten

5/5

Score Google reviews

 

Professionele webshops voor online succes: Broeren Webdesign maakt het mogelijk.

Bij Broeren Webdesign zijn we gespecialiseerd in het bouwen van professionele en functionele webshops voor onze klanten. Onze ervaren webdesigners en ontwikkelaars werken samen met jouw om een webshop te creëren die aansluit bij je specifieke bedrijfsbehoeften en doelen.

Wij gebruiken WordPress en WooCommerce, de meest populaire en veelzijdige platformen voor e-commerce, om ervoor te zorgen dat je webshop snel, gebruiksvriendelijk en schaalbaar is. Onze webshops zijn ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat je producten en diensten beter gevonden worden door je doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat je webshop een aantrekkelijke en professionele uitstraling heeft die je merk en producten naar voren brengt. Onze webshops zijn eenvoudig te beheren en te updaten, zodat je jezelf op de bedrijfsactiviteiten kunt richten.

Bij Broeren Webdesign geloven we dat een webshop de sleutel is tot online succes voor elk bedrijf. Wij zijn toegewijd aan het bouwen van professionele webshops die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw online doelen.

 

Onze werkwijze in beeld

Onze werkwijze is waarschijnlijk niet uniek, maar voor ons uitermate effectief!

Door het toepassen van deze efficiënte werkwijze zijn wij in staat om een nieuwe website super snel op te leveren. De meeste websites worden zelfs binnen drie weken opgeleverd! 

Een goede samenwerking staat hierin centraal! 

Design Proces

 
 
1Kennis maken
Samenwerking staat op nummer 1. Tijdens de kennismaking worden de wensen besproken en leren we elkaar kennen. Zo kunnen we de website aansluiten op je wensen
2Schets
Zodra de wensen zijn afgestemd wordt er een schets gemaakt. Deze schets zal een voorbeeld zijn van hoe de website er mogelijk uit kan komen te zien. Uiteraard wordt deze afgestemd zodat het precies wordt zoals jij wilt!
3Website concept
De schets zal hierin worden omgebouwd naar een werkend model. Je kunt tijdens de bouw van de website ook inloggen in een voor jouw ingericht portaal zodat je de voortgang kunt bekijken.
4Afronden
In deze fase worden de puntjes op de i (ï) gezet en wordt de site volledig afgestemd op jouw wensen.
5Oplevering
Het mooiste moment. De site wordt naar wens opgeleverd en er zal worden gesproken over een samenwerking.
 
 

OFFERTE AANVRAGEN

BINNEN 24 UUR
EEN OFFERTE OP MAAT