Offerte aanvragen

We doen ons uiterste best om binnen 24 uur met een passende en vrijblijvende prijsopgave te komen.

  • Professioneel webdesign
  • Snelle laadtijden
  • Goede vindbaarheid
  • Strategisch scorende site welke wint van de concurrent
50+

Tevreden klanten

5/5

Score Google reviews

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

 

Veelgestelde vragen

1Wat kost een website?
Het is lastig zeggen wat een website kost. Wanneer we een scorende website bouwen dan is dit nagenoeg altijd maatwerk.

Uiteraard kunnen we wel een gemiddelde noemen:
- Compleet ingerichte website € 1200,- excl. btw.
- Compleet ingerichte webshop €2000,- excl. btw.

Bovenstaande bedragen zijn indicaties van wat u kunt verwachten en zijn gemiddeldes. Met deze websites heeft u een goede en complete basis om van start te gaan. Om een exacte prijs te kunnen bepalen gaan we eerst in gesprek met elkaar.
2Hoe lang duurt het bouwen van een website?
Onze slogan is niet voor niets "Website nodig? Zo gefixt!"

De meeste websites worden namelijk al binnen drie weken opgeleverd!

Natuurlijk is dit afhankelijk van een aantal factoren waaronder de samenwerking en hoe snel we kunnen schakelen met elkaar.

Het bouwen van de website staat los van het proces wat er nog omheen gebeurd, bijvoorbeeld de koppelingen naar zoekmachine's... Mochten we de website mogen bouwen dan blijven we hoe dan ook contact hebben.

Samenwerking staat hoog in ons vaandel en dit willen we graag bij elke website kunnen waarmaken!
3Is een website alleen voor bedrijven?
Wanneer je diensten of producten aanbied dan wil je dat natuurlijk naar buiten brengen...

Dit kan natuurlijk via de lokale krant of social media, maar wist je dat zo'n 95% van de mensen tegenwoordig eerst op internet gaat zoeken voordat ze hun keuze overwegen om een product of dienst af te nemen.

Een website die hoog in Google staat helpt hier natuurlijk enorm. Daarnaast bieden wij goed scorende websites aan waardoor je de concurentie achter je laat.
4Kan ik de website zelf beheren?
Simpel antwoord: JA!

Onze websites worden gebouwd in Wordpress. Dit systeem geeft de mogelijkheid om website eigenaren in te laten loggen waarnaar ze kinderlijk eenvoudig de teksten, afbeeldingen en pagina's kunnen aanpassen of aanmaken.

Hierin faciliteren we uiteraard ook een training en naslagwerken wanneer je website wordt opgelverd.
 

 

Wat we voor je doen

Bij Broeren Webdesign geloven we dat een professionele website de sleutel is tot online succes voor elk bedrijf. Daarom bieden wij op maat gemaakte webdesign-oplossingen aan die aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van onze klanten.

Onze ervaren webdesigners werken nauw samen met u om te begrijpen wat je bedrijf nodig heeft om te groeien. Wij ontwerpen en ontwikkelen een website die niet alleen mooi is, maar ook gericht is op conversie en gebruiksvriendelijkheid.

Wij gebruiken de nieuwste technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat je website snel laadt, op elk apparaat goed wordt weergegeven en bezoekers aanzet tot actie. Onze websites zijn ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw bedrijf een hogere ranking krijgt en beter gevonden wordt door je doelgroep.

Bij Broeren Webdesign staan klanttevredenheid en resultaat voorop. Wij zijn toegewijd aan het bouwen van professionele websites die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van je online doelen.

 

Onze werkwijze in beeld

Onze werkwijze is waarschijnlijk niet uniek, maar voor ons uitermate effectief!

Door het toepassen van deze efficiënte werkwijze zijn wij in staat om een nieuwe website super snel op te leveren. De meeste websites worden zelfs binnen drie weken opgeleverd! 

Een goede samenwerking staat hierin centraal! 

Design Proces

 
 
1Kennis maken
Samenwerking staat op nummer 1. Tijdens de kennismaking worden de wensen besproken en leren we elkaar kennen. Zo kunnen we de website aansluiten op je wensen
2Schets
Zodra de wensen zijn afgestemd wordt er een schets gemaakt. Deze schets zal een voorbeeld zijn van hoe de website er mogelijk uit kan komen te zien. Uiteraard wordt deze afgestemd zodat het precies wordt zoals jij wilt!
3Website concept
De schets zal hierin worden omgebouwd naar een werkend model. Je kunt tijdens de bouw van de website ook inloggen in een voor jouw ingericht portaal zodat je de voortgang kunt bekijken.
4Afronden
In deze fase worden de puntjes op de i (ï) gezet en wordt de site volledig afgestemd op jouw wensen.
5Oplevering
Het mooiste moment. De site wordt naar wens opgeleverd en er zal worden gesproken over een samenwerking.