Waarom een website van Broeren Webdesign?

Eenvoudig te beheren

Een website is het gezicht van je bedrijf. Dit hoeft helemaal geen complex systeem te zijn. Broeren Webdesign levert daarom alle websites met een makkelijk te beheren content. Als klant zijnde kun je inloggen en kinderlijk eenvoudig je tekst of foto bewerken. Het beheren van de website wordt hiermee een fluitje van een cent!

Met de tijd mee

Als we kijken naar een aantal jaren terug, werden websites alleen nog maar gebouwd voor de computer. Tegenwoordig zijn er tientallen apparaten aan het rijtje toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de komst van de smartphone en de tablet. Het voordeel wat u heeft met een website van Broeren Webdesign is dat alle websites een fantastische uitstraling en een prachtige vormgeving hebben, ongeacht op welk apparaat de bezoeker je website bekijkt. De website zal zijn gedrag aanpassen aan het schermformaat van je bezoeker (Meer info)

Website statistieken

Niet nieuw, maar wel leuk. Tot in detail bekijken door wie jouw website wordt bezocht!

Zodra de website wordt opgeleverd, worden er website statistieken voor je gegenereerd. Deze website statistieken laten zien hoeveel bezoekers er op je website komen, waar ze vandaan komen, welk apparaat zij gebruiken en nog veel meer!

Onbeperkt houdbaar

Uw website is “onbeperkt houdbaar” omdat Broeren Webdesign gebruik maakt van de nieuwste innovatieve technieken. Je website blijft hiermee altijd up-to-date en wordt op ieder schermformaat fantastisch weergegeven.