Een kleine greep uit de “lastige” begrippen


Broeren Webdesign weet als geen ander dat de techniek bijna niet is bij te houden… Wat u vandaag koopt, is morgen alweer verouderd. Op de website staan een aantal begrippen die wellicht wat verwarring kunnen scheppen.

Deze pagina is bedoeld om deze verwarring compleet bij u weg te halen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

 

  Responsive Webdesign Responsive webdesign is een verzameling van technieken om de website te laten reageren op de software, hardware en schermformaat van je bezoeker. Dit wil zeggen, wanneer je responsive webdesign gebruikt, past het formaat van de website automatisch aan naar de schermgrote van het apparaat. Denk bijvoorbeeld aan de komst van smartphones.
 WordPress WordPress is een systeem waarmee de websites worden gebouwd. Door het inbouwen van WordPress, kun jij als klant eenvoudig inloggen op de website en kinderlijk eenvoudig de content beheren van de website
 Lay-out Een lay-out, ook wel uiterlijk genoemd, is het design van de website. We praten over een lay-out als we het hebben over het uiterlijk van de website. Hoe de website er dus uitziet
 SEO (Zoekmachine optimalisatie) Zoekmachines zijn tegenwoordig net mensen. Ze denken mee en weten exact welke website jij wilt zien aan de hand van zoekresultaten. Als de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, wordt de website getoond aan meer bezoekers via Google bijvoorbeeld.
 Content Content wil niks anders zeggen als de inhoud van de website. De teksten, afbeeldingen, grafiekjes enz. Wanneer we praten over content, hebben we het dus over de werkelijke inhoud van de website.